Darko Milicic presschefernas skräck

Vänner, fellows, compadres.


Dagarna rullar på. Har jobbat en del. Första dagen (idrottslärare) började starkt med att en av ungarna fick en hantel (som inte ingick i lektionen) på fingret och hela nageln ramlade av, en annan tappade bort sina nycklar och en tredje fick sin mobil, som han hade i sin ryggsäck, stulen. I övrigt har jobbet rullat på. Jag har också fått en egen handläggare på arbetsförmedlingen vilket känns oerhört vuxet, hon tror btw att jag snart kommer att ha ett jobb.


I övrigt har jag tränat, spelat poker och glott på film. Träningen går väl åt rätt håll kan man säga, men efter första vändan på gymmet hade jag så ont i bröstet att jag bara kunde lyfta armarna till midjehöjd men vafan så här två veckor senare känns det som att kroppen börjar vänja sig. En av fördelarna med att vara lärarvikarie är att man gymmar gratis.


Imorgon är det alltså dagen D. Yours truly blir 24 år och ett steg närmare 30 (nedförsbacke). Jag hoppas få jobba imorgon och väntar mig därför inga strida strömmar av gratulanter, ev. kanske "vi får se" blir det hockey i Södertälje men det är än så länge bara spekulationer. "Vänas grabb" a ka Karl Robin vänder tydligen hemåt under helgen och i nuläget är det en lunch inplanerad, det kanske är läge att reda ut ett och annat....Om inte Palm redan hjälpt mig med det förstås.


Jag återkommer till Karl Robin, han är nämligen lysande på att hitta Youtube-klipp. Därför slänger jag upp två stycken klipp. Signerade Robin Kohlin och Jonas Malm;Slutligen ett klipp som innehåller ovårdat språk, känsliga lyssnare (läsare) varnas därför;


Uppdatering

Blev lite fel i förra inlägget. Mannen på film nr 2 är naturligtvis ingen mindre än Rudolf Andersson klippet är minst lika roligt för det.

Utkast: Ladies and ...

Ladies and tjänstemän. Jag har återigen gett mig ut och botaniserat på Youtube och jag har hittat en del klassiska klipp som bör leda till skratt och gäldje.

Vi börjar med ett klipp som asspirerar på titeln "Sveriges roligaste citat". Jag tror att ni kommer att förstå vilket;

Det andra klippet är lite inne på samma tema. Jag ger er George Costanza;

I övrigt inte så mycket att "skriva hem" om. Det rullar på jag har förmodligen tränat mer den här veckan än vad jag gjort sedan jag lämnade den min militära tjänst, jag har hittat och sökt en del nya jobb så håll tummarna.

// Johan 

Go on you Hammers

Trevlig söndagkväll kära läsare, händer inte så speciellt mycket just nu. Bor fortfarande (tyvärr) hemma hos morsan och farsan. Ska till arbetsförmedlingen på tisdag annars har jag inte speciellt mycket på agendan. Dock har jag nån form av känsla att det till slut kommer att lösa sig med jobb därför orkar jag inte oroa mig speciellt mycket.

Nu till något mycket roligare jag har plussat 300 på oddset sen igår. Satte in 400 och hoppas att det ska växa en del innan månaden är slut, för vem fan behöver arbestförmedlingen om man kan leva som storspelare med allt vad det innebär. Precis i detta nu har West Ham gjort 2-1 på Fulham i derbyt vilket, om det står sig ger mig ytterligare 200.

Helgen blev mycket lugn av avkopplande (blir lätt så när man sitter snudd på ensam med mor och far i metropolen Sura) Syrran fyllde dessutom 18 i fredags varför familjen blev förvisade från huset under de s k "förfest-timmarna". Den tiden spenderade vi istället med matchen Hallsta - Nora. Resultat 13-1 och jag skulle, enligt min egen blygsamma uppskattning lätt platsat i Nora, om jag hade kunnat skjuta dvs. Visst man har hängt en del kassar för Sura White Flames (mitt hockeylag hette faktiskt så) men det va ingen R, R, R Rätt upp i krysset från blå direkt.

Idag har jag mäktat med att springa 2 mil vilket var det stora målet för dagen. Har faktiskt tro det eller ej sprungit lite drygt 5 mil senaste veckan. Jag ska fanemej inte både bli tjock och arbetslös.

// Johan

Lars P Nilsson fotbollsligister...

Goderafton kära läsare frid vare med er. Vad har hänt sen sist. En del; Jag bevittnade hockeymatchen mellan Sura och Enköping i fredags. Full fart och bra tempo, tyvärr dock inte på isen utan på läktaren. Legendarerna ifrån Sura Supporters hade re-union och spriten flödade. Så mycket HB har förmodligen inte intagits sedan Andreas "Per-Arne" Silfver ställde dunken på hyllan någongång i tvåan på gymnasiet.


I söndags städade jag och Peppe (med mycket hjälp av mor och far) ur den tidigare gemensamma lägenheten i Duvbo vår tid som sambos är nu över. Idag hade jag även min sista föreläsning på Stockholms Universitet och 3,5 års studier är nu över, det känns lägligt att göra ett bokslut över mina terminer som akademiker men jag återkommer till detta någon annan gång. Från och med imorgon är jag alltså arbetslös på riktigt, lika arbetslös som en 19-åring som hoppat av gymnasiet, som en alkad finne vars stora happening är helgen när socialbidraget betalas ut, då slipper dom nämligen dricka loranga och t-sprit.


Visserligen har jag en vikarieplats på min f d högstadieskola samt ev ett vikariat på bolaget men i övrigt alltså totalt arbetslös.


Detta inlägg kommer därför inte att behandla min gråa vardag hemma hos mor och far utan er kära läsare.


Palm är i fjällen med skolan och åker skidor. Jag försökte peppa honom innan avresan med begrepp som t ex "Tyngden på dalskidan" men jag vet inte om det gick hem. Eventuellt kommer han i fortsättningen att gå under namnet David "Number nine bend your knees please" Palm men det är bara spekulationer.


Peppe har övertagits Palms lägenhet i väntan på flytt. Tydligen ringde han Palm i Lördags och var lyrisk över Uniteds hörnvarianter. United gjorde tydligen en "Sura-hörna".


Robin "Karl Robin" Kohlin lever och mår bra i "Gundeland". Största målet nu tydligen en kryssning uppstyrd av "Hor-Lasse"


Wester och Malm krökade tydligen båda skallen av sig på återträffen som jag tyvärr ställde in. Wester var tydligen bra på arslet och blev utslängd. För att lägga ut en rökridå kring detta släppte Wester bomben att Malm, som fänrik Sten skulle ha sagt "söp bort" sin mobil. Ska jag vara ärlig så trodde jag faktiskt att Wester ljög men det har visat sig att det var sanning. Malm bekräftade detta i "kommentarer" men dom syns inte om Malm tillåter kanske de kan publiceras, de var nämligen oerhört kul. Den stora frågan är om någon av dessa herrar vågat göra ett kontoutdrag från denna kvälls bravader.


"Kribba", Robban och Johannes lever i verkar i Sundsvall. Tydligen har två av tre gått och gängat sig, på med tofflorna grabbar. Kristian spenderade julen paradiset och bevisar återigen vilken Filipo Inzaghi typ han är.


Lisa hälsade via "fejjan" att hon läst bloggen och tackar ödmjukast för utmärkelsen "Årets Turistvärd"


Den tidigare blogg- favoriten Johan "Ekan" Eklund satt i Surahallen under matchen mot Enköping och klagade över smärtor i en axel. Knappt en vecka senare hängde samme man två kassar i seriefinalen i division tre mellan Hallsta HK och Skultuna. Glaslirare var ordet. Hallsta vann med 7-3.

Min lillebror (den lite fetare av oss i familjen) vaktade kassen i samma match. Brosan är tragisk figur som jobbar, lever i en lägenhet han aldrig har städar och tävlar med sin vapendragare "Jocke" om vem som kan få störst b-keppor.


Min nyfunne träningspartner Bark verkar mest ha siktet inställt på att jobba- stämpla sig genom sommarn och kröka. Kul kille, ni ska se när han kör Magnus Uggla på Sing-Star.


Jag tippade föresten idag. 2 fel av 3 möjliga det funkar inte i år heller....


Matte Carlsson ( jag hoppas att det va du Matte) hälsar att Sura Supporters va en hel buss till Forshaga ordningen återställd alltså. Matte jag vill gärna höra incidenten om raketerna i Gavlerinken.


Lev hårt dö ung...


// Johan


Lillebror a ka Tjockis tipsar om musik;


Vi kan svepa 75;an.....

Godagens kära bloggläsare.


Precis fått besked om att jag inte fick det jobb jag hoppades på, dock blev jag lovad ett vikariat från 1:a april i ett år men detta hängde på om dom behövde tillsätta detta vikariat. Aja jag är inte bitter. Får jag bara något innan typ april så är det lugnt. Jag vill ju gärna tillbaka till huvudstaden men nån månad i Sura ska jag väl klara av.


Jag jobbar med min slutuppgift och kollar på gamla avsnitt av Erik och Mackan samt spelar poker, man kan ha det sämre. Har vart i skolan en gång under detta år. Året har hitills vart helt okej, synd på JVM och det faktum att jag förmodligen torskade i Risk, vi orkade inte spela klart. Året har också hitills inneburit några mindre bra händelser men vafan vad gör det om 100 år.


Ikväll blir det hockey i surahallen. Seriefinal i allettan mellan Sura och Enköping och framförallt någon form av återförening för det klassiska Sura Supporters. Historierna om dessa legender är många och jag har haft äran åt få några av dem återberättade för mig. B la sköt man raketer inomhus i klassiska Gavlerinken. Dessa Suras "finest" ska alltså ha återförening ikväll.


Träningsmatch borta mot Nyköping för snart 15 år sedan: Det var inför denna säsong som "SURA-SUPPORTERS" föddes. Första resan skulle gå till försäsongens sista träningsmatch, den borta mot Nyköping.
Ett tjugotal hade slutit upp på bussen, bärs o hembränt intogs i ett hyfsat tempo.
Väl framme parkerade bussen på en stor grusplan intill hallen. En stor cirkus var på plats på denna grusplan. Detta lyste upp våran ankomst och efter att ha ramlat ut från bussen fick två finska bröder syn på en enorm kabel som hakats i ett elskåp.
-Hörru brorsan! jag rycker ut den här va?
Visst,visst...( se beavis and butthead framför er)
så vet ni på ett ungefär hur nivån var i detta läge... Två sekunder senare slocknade hela cirkustältet och musiken dog.... Två finska bröder som inte ska nämnas vid namn skyndar i fatt övriga gänget...Ingen cirkus när sura spelar....


När sura-supporters levde upp till rykterna så gjorde man ett år en avslutningsresa till Danmark för att dricka öl. Resan gick med bil tillhörandes en spelare som fortfarande lirar kvar..( vem kan det va? ) På denna kultresa trängdes dessa herrar: Robban, Marko laituri, Kula,Dzogas, och denna spelare... Att Robban råkade köra fel så vi hamnade på fel ö istället för Köpenhamn som var vårat mål är en historia i sej.
Att det bades nakenbad i en slemmig sjö och sjöngs: Gynther rauch hårda grabbar var ganska moget.. Att vi klarade oss hela resan från konstapeln är en gåta.. men i Arboga på vägen hem var det kört... Mitt på blanka dagen stannade vi till vid nalles och skulle tanka gratis, nån fick en bright ide om att sno en svensk flagga som hängde på en flaggstång... med en rivstart var vi därifrån.. två minuter senare kom blålysen och sirenerna ifatt oss... Mr: Robban vevade ner rutan och sade: Vi har inte snott nån flagga med svetten rinnandes ner över pannan.... En klassiker..


Detta är två av de historier som berättats på en gästbok, notera smeknamnen. Det ska tilläggas att Günter Rauch är/var en klassisk tränare som ledde sura under dess storhetstid med spel i allsvenskan. Jag har även fått lite inside kring en väldigt rolig historia ang. dessa supportrar, inte helt säker på att den är helt sanningsenlig men vafan den är sanslös och den ger en inblick i hur det gick till på det glada 90-talet.


Två av suras "top-boys" var på semester på Mallis eller liknande och fick den roliga idén att skicka ett vykort till Suras första motståndare i division 1. Ett vykort damp därför ner nån vecka senare på Forshagas kansli, på vykortet stod endast; Ni hade en gång en hall. Hälsningar Sura Supporters. Så kom hösten och sura supporters fick ihop typ en bil och reste till Forshaga, de möttes av 50 kravallutrustade poliser.


Aja åter till pokern...


// Johan

fotnot. Ramsan i rubirken är Sura supporters gamla paradramsa från back in the days....


Krönikan ni alla har väntat på

Okej här kommer den krönikan som slår alla andra med häpnad. Hoppas att alla tar det med glimten i ögat. Jag hoppas att jag kan bidra till en del skratt och nostalgi. Ser ni något som inte borde vara med eller har ni synpunkter hör av er i kommentarer;

Mycket Nöje;

All-in; Peppe måste ha slagit någon form av rekord under året. Under vissa perioder kunde inte Peppe vinna en all-in- Trots att karln tamejfan ledde i stort sett alla och var 70/30 favorit i alla fall hälften av dem så lyckades motståndaren få in någon av sina 3 outs. Hoppas det går bättre 2009 Peppe.

Anklagelse; "Va är det för jävla tattarpolare du har" Malms skor försvann efter en oerhört blöt kväll i Uppsala och dom misstänkta ansågs först vara lägenhetsinnehavarens kompisar


Artist;
Ara Abrahamian (stavning?). Oerhört häftigt att protestera mot något och dessutom göra det på den allra heligaste av platser nämligen på prisutdelningen i OS. All respekt till Ara och man hoppas ju verkligen att karln håller ut till OS i London 2012 så att han får vinna en guldmedalj.


Besvikelse;
Att jag efter långt tid av dominans till slut under årets sista dagar torskade i på Singstar med Billy Joels
"Uptown girl". Detta mitt allra heligaste paradnummer fick stå sig under en väldigt lång tid.


Chef;
"Flingan" ja han kallas faktiskt så min chef på turistbyrån. Mannen som äter mest glass och betalar för minst.


Citat;
Det finns en del att välja på här kommer topp 5;


"Jag skulle precis trycka in den"

" Nu tar du hit en stor stark annars blir det blod"

"Stolpe va?"

"Fan Amy diamond börjar växa till sig"

"Ser jag dig i Solna nu ikväll ska jag se till så att du hamnar på häktet"

Domarskandal; Malkin var helt fri, målvakten köpte korv och superryssen ska bara lyfta in pucken i tom kasse. Då kommer "yxningen". Horribelt är bara förnamnet. Sveriges två mest destruktiva NHL spelare (Wester och Palm) lyckades sedan med helt sjuka portioner tur att vinna matchen mot Wikegårds två adepter (Jag och Malm)


Dörr;
Dörren på toaletten på krogen Valand i Göteborg. En ursinnig David "Skyttekungen" Palm slog den sönder och samman, innan det ville han fightas med Britney Spears livvakt. Grattis Palm.


Entourage;
Som jag har väntat på denna världens bästa series återkomst och i september var det så dags igen för E, Vince, Drama och Turtle och Ari att förgylla mina måndagar. Nu väntar vi bara på säsong 6.


Examen;
Jag fick till slut min efterlängtade Pol. Kand i statsvetenskap. Johanna blev färdig med sin utbildning och kan numera titulera sig sjäv sjuksköterska. Grattis.


Falsk marknadsföring;
Peppe var självutnämnd bartender på midsommar och hade en diger drinklista en av kvällens storsäljare visade sig vara en "Zlatan" Vid den nivå som i folkmun kallas för salongsberusad beslutade jag mig för att pröva en av dessa "Zlatans" dock saknades vissa ingredienser vilket gjorde att drinken inte riktigt nådde Zlatan-klass Peppe visade sig dock inte nödbedd utan kom snabbt på ett nytt namn; Markus Rosenberg.


Fest;
Spritfesten vol 2. Det har förkommit en tidigare upplaga av den s k "spritfesten" resultatet den gången blev en otrolig fylla, ett par jack i ansiktet och en chef som bevittnade allting. Förväntningarna på den vol 2 var därför enorma och som dom infriades. Kvällen avslutades med att Palm löpte ner mot VLT- huset (dyngrak), jag gick ut och...ja...mådde inte så bra medan Karl Robin avslutade kvällen med att knalla runt i bara skinnet i sin lägenhet. Andra minnesvärda ögonblick är när Herr Bohlin visade sina boxningsskills och när herr Fasth skulle beställa en taxi till "ett sällskap". Ett stort tack i det här sammanhanget går till Herr Kohlin som under dessa tillställningar oftast haft bjudarvästen på sig och man kan säga att det är hans känningar på BMB som till stor del ligger till grunden för mina respektive fyllor. Spritfesten vol 2 fick sedan en liten uppföljare under hösten under Svenska Superligans speluppehåll. Resultatet: I stort sett detsamma. Fylla och en svarttaxi som inte gick att betala med kort.


Filip och Fredrik;
Borde bli Fredrik och Filip kan tyckas men här väljer jag istället att framhålla tv6 duo och Fredrik och Filip "look- a -likes" Erik och Mackan. Här nedan följer ett klipp från programmet "Erik och Mackan hela och rena" lyssna speciellt efter när Erik anser att det finns många bra bilmodeller och den tyska tantens vägbeskrivning. http://se.youtube.com/watch?v=tYjWlLb9cvo


Fylleslag;
En lägenhet i Uppsala, 4 f d lumparpolare ett gäng tokiga masar och en del sprit där har ni ingredienserna i årets värsta fylla. Man vet att man har vart bra packad när man vaknar med kläderna på i ett rum med tre andra och ingen har en jävla aning om vad som hände dagen innan.


Ge mig en öl;
Palm ville först ha en cider, han fick en Heineken. Den andra gången jag erbjöd mig att bjuda på något garderade sig den gode Palm med orden;

        Jag vill inte ha nån jävla öl.

Lugnt och smidigt hängde jag mig över bardisken fångade bartenderns uppmärksamhet och yttrade de numera klassiska orden.

         Två Henineken tack.

Av någon underlig anledning vill Palm inte längre att jag ska bjuda honom på något.


Hypokondriker;
Peppe bröt armen på midsommarafton, trodde han det visade sig, precis som alla redan insett inte vara så farligt.
 

Innebandymatch; Tog plats i Västertorpshallen och på ena sidan stod Älvsjö och på den andra stod "laget från landet" KAIS Mora Mets. Matchen hade allt: En målvakt som drack cola, en back från Sura som nästan fick hänga en kasse, en sen vändning och lyckliga autografjägare.


Jag vill inte titta på melodifestivalen;
Pidda vågade vägra melodifestivalen under sommarens re-union hemma hos den f d blogg favoriten "Ekan" istället körde Pidda, som vid denna tidpunkt på kvällen halsade jäger youtube-klipp med det brittiska bandet Cocksparrer.

Konversation; Tre unga män diskuterar Pia Sundhages ev. förehavanden;     
- Jag tror dom använder en dubbel-dildo         ´
- Eller en strap-on
- Jag ser att nu leder Skellefteå Elitserien.

Det ska sägas att det är, från flera av varandra oberoende källor bekräftat att Pia Sundhage är lesbisk.


Leading Line;
I hockey brukar man prata om leading line dvs. en kedja som leder laget. Under slutet av året fick det ordet också en ny innebörd. Innebandy tre mot tre på hemmaplan i Sura och jag, Bark och Boris (Han kallas egentligen bara det han heter något annat, se bokstaven Q) var lite av en leading line när vi b la krossade målrekordet och vann med förkrossande 13-4.


Mest besvikna; Jag tillbringade en weekend på Sveriges framsida och under en av taxiresorna från campingen in till stan träffade Bark på en taxichaffis som kanske var mindre nöjd med att ha just Bark som kund. Bark som den infödde suring han är fick genast en släng av lokalpatriotism. Han undrade naturligtvis om taxichaffisen visste vilka "Sura- Pelle" och Tommy Salo är, båda två har alltså spelat i Frölunda. Chaufförens svar;
- "Du grabben avenyn ligger ditåt"

Miss; AIK - Kalmar på Råsunda i den allsvenska premiären. Det står 0-0 och vi spelar på tilläggstid. Jag har satsat 750kr på AIK seger och AIK får en frispark. Efter en turlig studs landar bollen framför fötterna på Ivan Obolo som bara ska raka in bollen men han lyckas att skjuta bollen nästan ända upp till mig och Palm som sitter på södra övre.


Nej; Det är sommar, biran är på kylning. Det är fotbolls EM, det ska grillas Det står 1-1 Zlatan är kung. Zlatan kvitterar, han går ut, han hyllas. Markus Rosenberg kommer in, kul för Markus. Fansen sjunger. Lång boll. Petter Hansson chansar. Villa. En touch och sen 2-1 Spanien. Poängen hade inte gjort speciellt stor skillnad men det kändes som sommarens stora anti- klimax.


Oflyt; Palm hade alla sina sista pengar på Linköping och Pixbo med typ en minut kvar leder Pixbo med 4-1 segern är nära. Palm sitter och funderar på vad han ska göra med pengarna, då chockvänder Mullsjö och hänger in tre snabba. Tack och god natt.


Ord; Två unga innebandy- profiler från "Vässan" diskuterade sig under sommaren fram till vad dom helst ville vara, detta fick bara sammanfattas genom ett enda ord. Ordet de båda innebandyspelarna kom fram till blev "Burlesk" Här följer wikipedias definition av ordet; "Sexigt sofistikerad"


Prestation; Virsbo- Johan. Min namne och tillika f d klasskamrat åkte till Paralympics som debutant och kom hem med en silvermedalj, efter att ha slagit världsettan i semin. Efter detta har priserna haglat över Virsbos store son och vem vet kanske får vi se Johan på idrottsgalan sittandes bredvid prinsessan Madelene. Stort grattis till Johan Andersson från Johan Andersson.


Quang; Jag är en av få som kan stoltsera med att ha en kompis vars förnamn börjar på Q, tur det för annars hade årets krönika tyvärr inte blivit komplett.


Ramsa; Förutom de mest klassiska fotboll/hockey ramsorna under året är det en annan som har fastnat, bakgrunden till denna ramsa ska jag be att få återkomma till, eller rättare sagt jag bollar över till min egen Björn Hellberg: Jonas Malm. Ramsan går som följer;

"Oooooo knulla alla brudar"

Som sagt det är alltså inte jag som är upphovsmannen till den här ramsan utan en tjej som firma Malm/Wester har en koppling till. Tjejen i fråga sjöng den tillsammans med Wester, vad denne man gjorde på Peace and Love i Borlänge är dock fortfarande okänt.


Stöld; Jag vet inte om Björn Gustavsson gör det som en hyllning men efter att ha sett detta klipp kan vi väl i alla fall slå fast att originalet är typ 100 gånger bättre; http://se.youtube.com/watch?v=DVAfFG2BMtM


Sågning; Få gånger i mitt 23-åriga liv har jag blivit kallad dum-i-huvudet och verkligen känt att "fan det ligger en poäng i vad du säger". Men efter en sommarnatt på BMB så kan jag med handen på hjärtat säga att; Fia du hade nog rätt.


Tavla; Det finns många att välja på, det gör det. Förmodligen har jag stått för 99,99 % av dem själv men jag väljer ändå, ödmjuk som jag är att plocka fram en annan. Jag tillbringade alltså mitt sommarjobb på Turistbyrån i Surahammar. Lisa min kollega (som fick utmärkelsen årets turistvärd) hade dock inga större problem med detta ärans uppdrag, det blev snarare tvärtom Lisa hade en, för att uttrycka det i klartext väldans massa att anmärka på mitt sätt att driva turistbyrå. Det ska sägas att hon även hade rätt i de allra flesta fallen, all heder till henne. Därför vill jag också ta tillfället i akt att berätta om när Lisa förstörde flaggstången på turistbyrån eller rättare sagt hon förstörde repen till flaggan så att jag tvingade ringa och påpeka detta för kommunen. Om det är någon från kommunen som läser detta och som på fullaste allvar tror att det var jag som förstörde flaggstången vill jag bara säga att ni har fel.


"Toppa formen på en torsdag." Det går bara man vill tillräckligt mycket. Allt som behövdes var en vinare och en torsdag i rikets andra stad.


Turistvärd; Det fanns två stycken att välja på och här är jag oerhört storsint och ger bort den här utmärkelsen till min kollega Lisa trots att hon lyckades med konsttycket att förstöra en flaggstång.


Uppgörelse; Jag och Bark inledde det nya året med att göra upp angående oförrätter mot min familj. Länge såg det ut som att jag skulle avgå med segern men Bark hade tyngden på sin sida.


Värsta; Är det faktum att jag på vissa bloggar har blivit beskylld för att bli nekad inträde på krogen på grund av att jag skulle ha bedömts som taskigt klädd. Jag vill å det kraftigaste dementera detta.


Wester; Den enda jag känner som börjar på W väldigt enkelt uttryckt. Årets Wester helt enkelt. Vill ni ha ett tacktal? Jag ska be att få återkomma.


X; Jag har absolut ingenting att skriva i denna kategori så jag lämnar denna i händerna på er läsare. Har ni någon kategori som ni anser bör vara med? Dumpa av den i kommentarer.  


Youtube; drunk lithuanian: http://se.youtube.com/watch?v=t62bHEEs4GAZigenare; Utmärkelsen ni alla har väntat på. Det fanns bara en enda nominerad och inte helt otippat går priset som årets zigenare till DAVID PALM och motiveringen lyder. För ett gediget sökande efter monetära medel på ett sätt som endast kan liknas vid tiggeri.


Återseende; Malm, Wester, Kihlström mina f d lumparpolare. Kristian, Robban och Johannes och övriga hårt arbetande studenter i staden Sundsvall.


Ät gott; En restaurang vid Fridhemsplan med det tydligaste av namn nämligen Ät Gott. Där spenderade jag, Palm och Peter kanske 45 minuter en lördagskväll i maj under dessa 45 minuter hann följande inträffa;


1.En alkis välte sin stol varpå han ramlade och slog sig sönder och samman på trottoaren

2.Det började brinna vid ett av restaurangens bord.

3.En annan av gästerna hotade att sänka bartendern om han inte fick göra en sista beställning.


Överskattade; Anna Brolin. Den här kategorin kommer endast att intressera de av mina läsare som är fotbollsintresserade och som får in tv4 sport på sin tv. Programmet i fråga heter alltså Anna Brolins la liga och brukar ta plats strax före någon av de spanska matcherna. Anna får (eftersom hon är den enda kvinna som bevakar den spanska fotbollen) intervjua världsstjärnor från de stora klubbarna, de kan vara så att de vill ligga med henne men detta är endast spekulationer. De tråkiga är att intervjuerna som skulle kunna vara väldigt intressanta för oss som gillar fotboll är helt odugligt utförda och frågorna handlar ALLTID om Zlatan.


Överraskning; Att den gamle stabile mittbacken kunde gå och bli "skyttekungen" med hela blogg- Sverige trodde väl ingen.Som sagt hoppas ingen tar illa upp och att 2009 blir ett kanon år, främst för mig men också för er. Vi hörs 2009 (skulle ha publicerat detta på nyårsafton me 


Nu så

Jul och nyårs helgen är över. Jag har ätit, öppnat alla paket. Dyngat ner mig. Spelat innebandy, torskat pengar på poker och firat in det nya året. Ett kort ord om festen och ett majestätiskt tack till alla inblandade. Stort tack till "Eve" för maten, även alla andra som var med och lagade den. Jag fick se saker under denna fest som jag hoppas att jag snarast ska glömma men det var trevligt på alla sätt och vis.

Ett gott nytt år till er kära läsare är kanske också på sin plats. Må gud vara med er under 2009; Min önskelista för året innefattar egentligen bara  två saker;

- Ett jobb
- Ett boende (tendensera till att mor och far börjar tröttna på mig finns redan)

2009 Var alltså året då jag både flyttade till och flyttade från Sundbyberg. Peppe har nu återgått till att vara sambo med Johanna, jag hade valt Johanna framför mig själv nästan alla dar i veckan så jag är inte det minsta bitter på Peppe men det har vart ett roligt år och man kommer att sakna CL kvällarna och Peppes ständiga;

"...så ska jag aldrig mer spela poker"

Robin "Karl Robin" Kohlin fyllde år igår på årets första dag och han förtjännar ett stort grattis, Peppe fyller idag och ett lika stort grattis till honom också. Big Up. Karl Robin fick ställa in nyårsfirande i Sälen pga magsjuka och min pressent till honom kommer om ca 20 minuter nämligen AttvaraJohanAndersson:s Årskrönika

Den som väntar.....

// Johan

RSS 2.0