Andreas Alm är farlig som napalm...

Jag har sånär hämtat mig från gårdagskvällens antiklimax när äckel-Milan kvitterade på tilläggstid och förstörde min afton. Jag vill därför ödmjukast be om ursäkt till alla som följde min spik of the week (Wester hoppas du inte tippade som jag sa).

Idag har jag haft en av mina ordentliga dagar och hunnit med att städa, plugga, hämtat böcker på biblioteket och betalat räkningar.

Det blir lungt ikväll och förhoppningsvis blir det mindre lungt imornkväll. Palm ska enligt egen utsago bli full och dryg det återstår att se om så blir fallet.

Läste en rolig artikel i VLT, rolig av den anledning av hur rubriken är formulerad;

Hotade äta upp kvinna i kassa
http://vlt.se/artikelmall.asp?version=839355

Ska man hota någon ska man tydligen göra det ordentligt.

Jag ger mig på att tippa idag igen, fick 150 spänn av Bet24 så jag sätter allt på en hockeytrippel;

Bofors - AIK 2
Växjö - Borås 1
Mora - Leksand 2

går den in tjänar Moi 862 friska riksbankskronor.

// Johan

sfjsdaklöfsdajfköldsajföldksajfoöksdlfjsdaklfjsdöklfsjdaölkf

Jag kan inte i ord beskriva vad jag känner för Pompey just nu. Här sitter jag med följande trippel;

Ajax
Valencia
Pompey

Jag sätter 50 av mina surt förvärvade kronor och mycket rikigt Ajax och Valencia vinner och Pompey ångar på, leder med 2-0 efter 84 spelade minuter. På tre minuters tilläggstid lyckas Fillipo "JävlaÄckelHora" Inzaghi kvittera till 2-2, det var säkert ett tveksamt målvaktsingripande, i samma stund försvinner de 1100 kr jag skulle ha vunnit.

Som plåster på såren så kör 5:an Seinfeldt avsnittet med Soppnazisten.

"Har han gått ner på slicken?"

// Johan

Hahaha

Jag vill bara göra er uppmärksamma på det kanske roligaste klippet på Youtube, efter ett tips från Malm. Jag skrattar så jag gråter varje gång;// Johan

Och slutligen dagens marknadsnoteringar

Igår hände det alltså United höll 0-0 och i ren eufori skickade jag iväg ett inlägg. Ikväll kör vi C-Leauge igen dock hemma hos skyttekungen som lyckligtvis har den största TV:n av oss alla, dock saknar han ett eget kök varför näringen måste införskaffas på annat sätt förmodligen blir det Västra Skogens Pizzeria.

Jag vill också passa på att lyfta fram TV 6:s Fredrik & Filip look a likes nämligen Erik och Mackan. Missa inte deras program Erik och Mackan Snygga och Snärta som sänds på söndagskvällar.

Spik of the Week (från en som vet hur det känns att vinna) "Pompey" hemma mot Milan till 3 gånger pengarna. Wester följ nu mitt tips så kanske du vinner nått.

// Johan

Stoppa Pressarna

Jag vann på oddset!!!!!!!!!!

Villareal - United 0-0

250 Friska vilket kommer att spenderas imorgon då det är Casa de Palm som är värd för C-Leauge aftonen.

Ett speciellt omnämnande till "Skyttekungen" som återigen hade skaplig oflyt.

Jag dammar av det senaste Entourage avsnittet innan jag klappar igen för idag.

Btw den här killen i Expect reklamen kan inte vara riktigt frisk....

// Johan

Kollekonstaterar.blogg.se

Jaha, nästan så att kollekonstaterar.blogg.se gått om mig i antal uppdateringar i veckan men nu kommer det som ni alla har väntat på en uppdatering;

Jag och Skyttekungen bänkade oss framför fotbollsgalan i måndags. Förväntningarna var inte direkt skyhöga men helt okej. Man kan kanske ifrågasätta om Mellberg verkligen var värd årets back, min röst låg hos “Majsan” som gått från helt jävla värdelös till mer eller mindre gjuten i startelvan. Tydligen var Jessica Almenäs fullast på efterfesten tillsammans med Olof Lundh och Magnus Hedman. Bo “Fylle- Bosse” Andersson var tydligen även han bra på arslet och rev ner en hylla fylld med glas, verkar ha ett bra ölsinne den där Bosse.

På tisdagen styrde jag kosan hem mot Sura för tvådagars rekreation hemma hos mor och far. En lunch, biblioteksbesök stod på agendan men lunchen fick tråkigt nog skjutas på framtiden. Till den redan fullspäckade agendan tillades sedan;
Mormors födelsedag
Hockey
Hundpassning


Hockeyn på fredagen var lite av en back to basic. Familjefäder från Hallstahammar kan konsten att kröka ner sig på Mariestads på fredagskvällarna, ljudnivån var oerhört hög, detta berodde förmodligen på det stora intaget av alkohol. Hallsta HK vann med 7-1 (tror jag).

Tillbaka i Stockholm tänker jag fokusera på studierna. Dock tänkte skyttekungen ta sig från Solna till Sundbybergs för att bevittna de senaste avsnittet av Entourage.

Det har under dagen spekulerats i att “spritfesten” kommer att förflyttas från Västerås till baren på “Färjan”. Den stora frågan är såklart om “Värnas - grabb” kommer att ha bjudarvästen på sig där också, detta är dock endast spekulationer.Fullast på fotbollsgalan ?

Bara för att ni ska förstå "trycket" i fredags;

Den här går ut till alla Entourage fantaster in da hood. Jag vill ta tillfället att be om ursäkt för nedanstående klipp;


Slutligen en av fotbollsvärldens just nu roligaste ramsor, för förklaring hänvisar jag till den störste anglofilen av dom alla nämligen Herr Kohlin.


// Johan

Avgå Alla...

Har man lovat fler inlägg så har man. Skyll inte på mig när inläggen kommer att behandla saker som disk, tvätt och pluggande. På tal om pluggande så har jag en bok som behandlar ekonomi i den förindustriella perioden. Man har hunnit med en del 5 poängstentor och en del böcker så här efter 3,5 år i det som kallas den eftergymnasiala utbildningen. Är det värt 200000 i studieskulder frågar ni er ?. Svar ja. Att leva på 7500 kr innebär att man har råd att; Käka på Big Boy, köpa Becks på bolaget och tappa mosbrickor inne på statoil. Allt detta inträffade naturligtvis i det som var vaggan för mina studier nämligen Sundsvall. Jag tillät mig nämligen att vara nostalgisk idag när jag drunknade i böckerna.

I övrigt sitter jag och läser om storstädningen i AIK. Hoppas "kostymerna" vet vad dom håller på med. Tror säkert att det kan vara bra med en ny röst och lite nytt folk i organisationen som bevisligen gått på tomgång under Mäster Norling. Problemet som jag ser det är dock att man satt sig i en sits där det känns som att saker och ting bara kan gå åt helvete. Sätt er in i situationen att AIK torskar de tre första matcherna i inledningen på 2009 års allsvenska vad händer då?. I och med att man indirekt skitit i de flesta supportrarnas vilja så ligger man inte direkt på pluskontot där.

Nu till en liten form av streamer. Jag har av ett flertal av mina f d lumparkompisar beskyllts för att ha Simon Bank som idol och visst han har ett helt okej jobb. I min strävan att ta "Bankens" jobb så har jag idag bestämt mig för att påbröja klättringen mot en plats på den rosa sporttidningen, jag kommer inte att tveka kring att sälja ut min vänner i jakten på denna plats. Jag känner en kille, vi kan kalla honom Ziggy. Ziggy håller på ett lag lett av en galen kille med en son som tidigare spelat i Liverpool. Ziggy har den här säsongen rosat marknaden i divison 7 där han på halva seriens matcher lyckades hänga 10 kassar, vilket lett till att han numera ska omnänas Skyttekungen. Skyttekungen har dock efter denna succe spotat ur sig citat värdiga Filipo Inzaghi himself.

" Det är division 7 det ska vara oseriöst annars tänker inte jag vara med"
" Jag kanske inte springer så mycket men dom vet vad dom får, dom får 9 mål och en vinnare i poängligan"

Frågan är om "Skyttekungen" kommer att få en avtackning värdig Mats Rubarth;Gul bil, snygg tjej, svårt att placera. Kom

// Johan

Back from the dead

Long time no seen. Det är dags igen. Jag vill börja med att ödmjukast be om ursäkt för den dåliga uppdateringen denna förslappning bygger på ett antal faktorer;

1. Jag har vart grymt bakis
2. Pluggat
3. Nej sen finns det nog fan inget annat att skylla ifrån sig på.

Låt oss backa bandet till fredag för två veckor sedan. Jag styrde nämligen kosan hemåt till mammas mat och lugn och ro. Det hela inleddes dock mindre lugnt med att SJ:s tåg från Sundbyberg vid 14 var fullare än en alkis samma helg som han kan casha ut socialbidraget. Väl hemma bjöd mor på tacos vilket självklart uppskattades i övrigt en mycket lugn fredagskväll.

På lördagen drog helgens egentliga höjdpunkt igång, förlåt mamma. Jag avstod strykan för en hederlig oddset och jag hade till allas förvåning vunnit 400 friska, i vägen för denna oerhörda lycka stod dock ett lag i rött ledda av en pensionär i glasögon. De överbetalda idioterna lät Hull göra två mål och pengarna var borta. Jag har fått inside om att Hulls första mål möttes med viss skadeglädje från övriga deltagare, tragiskt är min enda kommentar till detta. De misstänkta för skadeglädjen och den indirekta förolämpning mot mig är; Palm, Peppe och Herr Kohlin

Efter att Karl Robins mamma och pappa bjöd på både mat, öl och efterrätt (Palm tog dubbla portioner) genomgick vi en kortare promenad till Oxbacken där Herr Bohlin slog upp portarna. En förfest som enligt de flesta hade allt, mycket trevligt helt enkelt. Jag vill tillägga att stora delar av förfesten hade italienskt tema varför soundtracket hämtades från VM 90, jag återkommer till detta senare. Efter en del whiskey, något som senare skulle visa sig ödesdigert blev det BMB eftersom Karl Robin ofta sätter på sig bjudarvästen just där. Det var här som kvällen började att spåra….

En kortare bakgrund är också vid det här laget på sin plats. I sommras inbjöd tidigare nämnda Herr Kohlin till något som i folkmun kom att kallas för “spritfesten” kravet från festarrangören var att man bara fick dricka sprit, kvällen avslutades senare på samma BMB där jag och Palm blev “radiostyrda”. För att göra en lång historia kort; Det tappades bort jackor, sprangs iväg mot VLT- huset och jag blev för första gången, tro det eller ej, betraktad som dumhuvudet av en person 4 år yngre än mig. Denna helgens fest handlade därför mer om spritfesten vol 2. Om man beaktar detta så var oddsen på urspårning låga och visst vid slutet av kvällen var jag och Palm, framförallt jag riktigt Canada som man säger i Göteborg. Stor tack till Palm för att han styrde upp taxin hem. I övrigt har jag inga kommentarer utan hänvisar till;

Kollekonstaterar.blogg.se

Under söndagen blev jag av naturliga orsaker sängliggande. Dock hann jag med att se min största idol här i liver Mats Rubarth spela sina sista minuter på Råsunda. Jag och min far förundrades över Mats Mats sista minuter och diskuterade hur stort det måste vara att få avsluta sin tid i AIK på detta vis. Jag tror att alla som följt bloggen sedan starten hösten 2006 mitt under brinnande 0-ning i Sundsvall vet att jag gillar Mats. Läs dock helst gärna Herr Malms kommentar i inlägget under, han sätter ord på det som jag tror att många med mig känner.

Tillbaka i the royal huvudstad har jag inte alls gjort mycket förutom att plugga och jag han även med att se senaste bondfilmen. Jag missade även en kryssning eftersom jag inte har något giltigt pass, det visade sig senare att detta inte behövdes tyvärr (för mig) har jag hört att det blev en lyckad sådan.

Jag hoppas att samtliga trogna läsare känner att det fått valuta för pengarna (som de Ions inte betalar) och jag garanterar att det blir fler inlägg inom kort.

Avgå alla….

// Johan

RSS 2.0